Vendlindja:............... Fsh. Batushë KK Gjakovë

Ditë lindja:............... 27.03.1986

Vendpunimi:............. Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë e fsh. Batushë

Kualifikimi:.............. Kulifikimi suprior - Fakulteti i Studimeve Islame Prishtinë


Artikulli i kaluar
Selmon ef. Meka
Artikulli radhës
Dr. Valon ef. Myrta

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme