Vendlindja:............... Fsh. Gërqinë KK Gjakovë

Ditëlindja:............... 17.04.1993

Vendëpunimi:.......... Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë e fsh. Lipovec

Kualifikimi:.............. Suprior - Fakulteti i Studimeve Islame Medine


Artikulli i kaluar
Gëzim ef. Qelaj
Artikulli radhës
Dr. Valon ef. Myrta

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme