Hfz. Safet ef.HoxhaVendlindja:.......... Fsh. Bllacë, K.K. Suharekë

Ditëlindja:.......... 20.07.1969

Vendpunimi:........ Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë e Hadumit

Kualifikimi:............. Suprior - Fakulteti i Studimeve Islame Medine


Artikulli i kaluar
Elton ef. Sylmetaj
Artikulli radhës
Dr. Valon ef. Myrta

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme