Vendlindja:............... Gjakovë

Ditëlindja:............... 08.02.1983

Vendëpunimi:.......... Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë Sofë

Kualifikimi:.............. Superior – Universiteti Islamik në Medine, dega e Sheriatit


Artikulli i kaluar
Hfz. Safet ef.Hoxha
Artikulli radhës
Dr. Valon ef. Myrta

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme