Vendlindja:.............Gjakovë

Ditë lindja:..............26.04.1988

Vendë punimi:........Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë e lagjes Sëfë

Kualifikimi:.............Suprior - Fakulteti i Studimeve Islame Prishtinë


Artikulli i kaluar
Namik ef. Vehapi
Artikulli radhës
Dr. Valon ef. Myrta

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme