Vendlindja:.............Gjakovë

Ditë lindja:...............28.12.1955

Vendë punimi:.......Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë e Haxhi Ymerit

Kualifikimi:................i mesëm


Artikulli i kaluar
Milazim ef. Humaj
Artikulli radhës
Dr. Valon ef. Myrta

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme