Vendlindja:.............Gjakovë

Ditë lindja:..............01.09.1980

Vendë punimi:........Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë Gecë

Kualifikimi:..............superiorë


Artikulli i kaluar
Esat ef. Rexha
Artikulli radhës
Dr. Valon ef. Myrta

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme