Vendlindja:............... Gjakovë

Ditëlindja:............... 12.06.1979

Vendëpunimi:.......... Imam-mual-lim dhe hatib në Mejtep të Halil Efendisë

Kualifikimi:.............. Suprior - Fakulteti i Studimeve Islame Pakistan


Artikulli i kaluar
Enes ef. Rexha
Artikulli radhës
Dr. Valon ef. Myrta

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme