Vendlindja:............... Gjakovë

Ditëlindja:............... 16.08.1991

Vendëpunimi:.......... Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë Fetah Agë

Kualifikimi:.............. Suprior - Fakulteti i Studimeve Islame Medine


Artikulli i kaluar
Enver ef. Xhiha
Artikulli radhës
Dr. Valon ef. Myrta

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme