Vendlindja:..........Gjakovë

Ditë lindja:...........12.06.1980

Vendë punimi:........Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë e Fetah Agës

Kualifikimi:.............superiorë (universiteti islamik) Medine


Artikulli i kaluar
Blerim ef. Rexha
Artikulli radhës
Dr. Valon ef. Myrta

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme