Vendlindja:............... Fsh. Cërmjan K.K. Gjakovë

Ditëlindja:............... 28.04.1978

Vendpunimi:.......... Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë e Mulla Jusuf

Kualifikimi:.............. Suprior - Fakulteti i Studimeve Islame Jordan


Artikulli i kaluar
Arsim ef. Morina
Artikulli radhës
Dr. Valon ef. Myrta

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme