Vendlindja:............... Gjakovë

Ditëlindja:...............

Vendëpunimi:.......... Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë e Re

Kualifikimi:.............. Suprior - Fakulteti i Studimeve Islame Kasim


Artikulli i kaluar
Dr. Adnan ef. Kida
Artikulli radhës
Dr. Valon ef. Myrta

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme