Abdurrahman ef. Bejtullahu


Vendlindja:.......... Gjakovë

Ditë lindja:.......... 26.05.1982

Vendë punimi:........ Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë Qyl

Kualifikimi:............ Superior – Universiteti Islamik në Medine, dega e Sheriatit


Artikulli i kaluar
Atdhe ef. Xhiha
Artikulli radhës
Dr. Valon ef. Myrta

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme