Abdullah ef. Krasniqi


Vendlindja:............. Gjakovë

Ditë lindja:.............. 12.02.1977

Vendë punimi:........ Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë Gerçarë

Kualifikimi:............. Suprior - Fakulteti i Studimeve Islame Prishtinë


Artikulli i kaluar
Abdurrahman ef. Bejtullahu
Artikulli radhës
Dr. Valon ef. Myrta

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme