Vendlindja:..........Fsh. Osek Hilë KK Gjakovë

Ditëlindja:..........01.12.1982

Vendpunimi:........ Kryetar i Këshillit të Bashkësisë Islame Gjakove
Imam-mual-lim dhe hatib në Xhaminë Kusarë

Kualifikimi:............ Superior - Universiteti Islamik në Jordan


Artikulli i kaluar
Ahmet ef. Hoxha
Nuk ka artikull pas ketij.

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme