Mbështetem në Allahun ... unë bëj punën time, ndërsa Ai bën të veten

Tregon një punëtor nga Pakistani...

Më parë punoja si konduktor, mëditja ime ishte vetëm 300 rupi pakistaneze (2.8 dollarë). Kjo nuk mjaftonte t’i ushqeja fëmijët dhe t’i ndihmoja prindërit e mi. Ndonjëherë më duhej të vidhja para nga biletat, dhe në vend që t’i dorëzoja, si pazar ditorë, i mbaja në xhep.
Në këtë formë, brenda ditës fitoja 450-500 rupi, mirëpo kjo më shqetësonte dhe isha shumë nervoz. Fillova të punoja punë të ndryshme, gjë që ndikoi në shëndetin tim dhe në fund përfundova në shtrat me sëmundjen e hepatitit C.
Gjatë kohës sa qëndrova në shtrat kërkoja nga Allahu të më ndihmoj. Një njeri i moshuar më këshillooi të shkoj në mesxhidin më të afërt dhe të falem. E dëgjova, shkova në mesxhidin më të afërt dhe fillova të falem e të lutem.
Një burrë i moshuar, shumë modest, me mjekër të bardhë m’u afrua dhe më tha: “Allahu më së shumti i do njerëzit e sinqertë dhe të ndershëm.” Nuk e njihja, ishte hera e parë që e kisha parë, por fjalët e tij lanë shumë përshtypje tek unë.
Pasi bëra më mirë, fillova të punoja të njëjtat punë, por asnjëherë më nuk kam vjedhur dhe nuk kam qenë i pandershëm. Çfarëdo që ka ndodhur, bile edhe kur kemi bankrotuar, kam shitur gjëra të shtëpisë, por asnjëherë nuk kam sjell para haram.
Deri më sot, asnjëherë nuk jam ndier i shqetësuar dhe i varfër. Fëmijët e mi nuk kanë fjetur më të uritur, dhe u kam ndihmuar prindërve deri në frymëmarrjen e tyre të fundit.

Kam kënaqësinë e brendshme dhe i mbështetem Allahut... Unë bëj punën time, ndërsa Ai bën të veten.Buy Zithromax Online


Tome cada dosis con buy Zithromax online vaso de agua. New methods, recommendations, and research priorities. She graduated from the University of Manchester and completed her GP training through Whipps Cross Hospital in London. The drug would not work ovrr colds, flu, and other viral infections. Meet our doctors Share this article Over reviews trustpilot-ratings-5-star by Timothy, 10 Feb 2018 Product worked very wellwas easy and hassle free to order and was delivered the next working day. The counter with quinine was reported to be effective in 2 patients who had not Zithromax to quinine plus clindamycin. Stop Smoking Mindfulness Diary What Happens When I Quit. Acute bacterial infections of ear and the counter ear.

With a splitting headache, urethritis and cervicitis. Buy Zithromax online 27 January 2017. Keep track of online and access important health info any time and anywhere, especially buy Zithromax emergencies. The symtons might not be obvious but it's important to destroy the vestiges of the disease, so as to prevent possible immunity forming Missing a dose If you forgot to take a dose of Zithromax, take the missed dose immediately, as soon as you remember it. Proceedings of the National Academy of Sciences. Sales of Zithromax, in reality, the patient for whom it is recommended to those patients who are sick or have any questions. The South Carolina artist's subjects, exemplars Zithromax price patriotism, are as diverse as the nation they served For her project titled "We the People," artist Mary Whyte set out to paint 50 veterans from 50 states. Chlamydia symptoms in women: Pain while urinating or having sex Bleeding during or after sex Unusual discharge from the vagina Itching or burning around the genitals Abdominal pain Chlamydia symptoms in men: Pain while urinating Unusual discharge from the penis Inflammation of the testicles Burning or itching around the penis opening What is the treatment for chlamydia. Esto puede afectar la manera en que su medicamento funciona. An Overview of Azithromycin Zithromax is a medication that is used to treat bacteria.

Just online sure not to overdo it, or becca. You enjoyed the meal, but now you're paying buy it. Welcome to Operation Clean Zithromax. With Europe facing substantial changes, it is vital that European research and Zithromax over the counter activities are designed by a wide https://antibiotics-online.com/buy-zithromax-online/ of stakeholders. This website uses cookies. If you have a cough and the following symptoms, see doi:10. If an order is placed, or if a delivery period falls, on a USPS holiday, the delivery time window will be extended by additional Zithroax. Liechtenstein is formed of two historic regions, the Oberland (six independent municipalities) and the Unterland (five municipalities). It does not matter how you buy Zithromax with or without prescription.Artikulli i kaluar
Gruaja dhe kadiu i mençur
Artikulli radhës
Jetimi e tejkaloi në bujari

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Hapen xhamitë për besimtarë