Fjalimi i Myftiut Tërnava, me rastin e përurimit të Institutit për Hulumtime dhe Studime Islame


&t=73s


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Arsim ef. Morina - Pjesë nga Kurani