Bota Islame

Ishujt Komore - Historia e përhapjes së Islamit në Ishujt Komore

Të dhëna statistikore(1):

Lexo me teper

Siria - Përhapja e fesë Islame në Siri

Të dhënat statistikore: (1):

Lexo me teper

Bahrejni – Historia e përhapjes së Islamit në Bahrejn

Të dhëna statistikore (1)

Lexo me teper

Raporti i përhapjes së Islamit në botë

Islami vazhdon me fuqinë mahnitëse të mësimeve të tij të rrëmbejë zemrat e miliona njerëzve.

Lexo me teper

Çadi – Historia e përhapjes së Islamit në Çad

Të dhënat statistikore:

Lexo me teper

Egjipti – Historia e përhapjes së Islamit në Egjipt

Të dhënat statistikore (1):

Lexo me teper

Katari - Historia e përhapjes së islamit në Katar

Pozita gjeografike e Katarit

Lexo me teper

Palestina – Përhapja e fesë Islame në Palestinë

Pozita gjeografike

Lexo me teper

Islami në Itali

Islami në Itali është feja e dytë kryesore mbas Krishterimit. Fenomeni i migracionit dhe prejardhja e popullsisë me shumicë myslimane ka renditur Islamin si fenë e dyte në vend.

Lexo me teper