Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë mbajti mbledhjen e radhës


Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjakovë mbajti sot mbledhjen e rregullt, të cilën e hapi dhe e kryesoi kryetari i KBIGJ-së, Dr. Valon ef. Myrta.

Këshilli në mbledhjen e sotme shqyrtoi një sërë lëndësh nga kompetencat e tij, me ç’rast mori edhe vendime adekuate.

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Dokumentar -IMAMI ATDHETAR- Mulla Mustafë ef.Dervisholli