Komuna e Vushtrrisë mirëpret Muajin e Ramazanit duke pastruar dhe mbjellë fidane


Fshatrat e Komunës së Vushtrrisë janë organizuar gjatë ditës së sotme, që për nder të Muajit të Ramazanit të pastrojnë dhe të mbjellin fidane.

Banorët e këtyre fshatrave planifikojnë që aksionet e tilla të shndërrohen në traditë.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Atmosferë ramazani në qytetin tonë