Si po përjetojnë qytetarët muajin e Ramazanit këtë vit?

Ezani i namazit të akshamit të 12 prillit, lajmëroi se muaji Ramazan, tashmë kishte ardhur.

Sot, dita e katërt e këtij muaji të shenjtë, qytetarët e Kosovës, treguan se si i kaluan ditët e para të agjërimit dhe me çfarë probleme po përballen.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Atmosferë ramazani në qytetin tonë