Shoqata Humanitare “Bereqeti” vazhdon edhe më tutje të jetë pranë familjeve në nevojë


Shoqata Humanitare “Bereqeti” po vazhdon edhe më tutje të jetë pranë familjeve në nevojë, me shpërndarjen e pakove ushqimore për rastet sociale të mbështetura nga Qeveria e Kosovës në kuadër të rimëkëmbjes ekonomike.

“Bereqeti” ka vazhduar me shpërndarjen e 1780 pakove ushqimore në Vushtrri dhe 1800 pakove në Mitrovicë.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Kurbani 2022