KMSH hap ‘Hotel Blue Orchidea" në bregdetin e Vlorës


Një tjetër vakëf i ri i shtohet fondit të pronave të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë.

Ky vakëf është një hotel në bregdetin e Vlorës, ‘Hotel Blue Orchidea’, i cili u inaugurua ditën e djeshme në prani të kreut të KMSH-së, H. Bujar Spahiu dhe anëtarëve të tjerë të kryesisë.

Përmirësimi i pagave, menaxhimi dhe investimi në pronat vakëf ka qenë një prej prioriteteve të kryetarit Spahiu, krahas përkushtimit në aktivitetin fetar të institucionit.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme