Botohet numri i parë i revistës "Studime" nga Instituti për Hulumtime dhe Studime Islame


Është botuar numri i parë i revistës "Studime" e cila vjen në kuadër të Instituti për Hulumtime dhe Studime Islame.

Në rrugëtimin e saj revista "Studime" synon të jep kontribut duke ndihmuar në ngritjen, avancimin dhe pasqyrimin e studimeve të trashëgimisë dhe kulturës shqiptare islame dhe më gjerë.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme