Historia interesante e 74 vjeçares që mësoi të lexonte Kuranin

Qëllimi I saj ishte të njihet me bazat elementare të fesë, por suksesin që e arriti gjatë rrugës nuk mund ta besoj as vetë.

76 vjeçarja Miradie Shalaku nga Kurshevci i Obiliqit pas përpjekjeve të vazhdueshme dhe vullnetit të madh sot mund të lexoj rrjedhshëm Kur’anin në gjuhën origjinale.

Atë nuk I pengoi as mosha e as shëndeti i rënduar që ajo ta mësoj e ta lexoj fjalën e Zotit.
Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme