Rajoni

Personalitete të botës akademike, fushës së shkencës, fesë, artit dhe kulturës, ndoqën ditën e shtunë me dt. 30 nëntor 2013, shfaqjen premierë të dokumentarit “90 vjet Zani i Naltë”në Kinema Millenium, Tiranë.

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë organizoi paraditen e djeshme (3 Tetor 2013), promovimin e librit të konferencës shkencore mbarëshqiptare, zhvilluar me rastin e 100 vjetorit të shpalljes së pavarësisë më 28-29 shtator 2012, “Kontributi i prijësve myslimanë në formësimin e vetëdijes dhe identitetit kombëtar”

Del nga botimi libri i konferencës së 100 vjetorit “Kontributi i prijësve myslimanë në formësimin e vetëdijes dhe identitetit kombëtar”

Shoqata Kulturore Gruaja në bashkëpunim me Myftininë e Shkodrës organizuan Program të larmishëm kulturorë “Karvani i Femrës Muslimane 2013”

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, ditën e martë, me dt. 11.12.2012, ora 10.00, organizon promovimin e enciklopedisë së tij të parë, “100 personalitete shqiptare të kulturës islame”, aktivitet, i cili do të mbahet në Universitetin Bedër, Salla e Konferencave