Video

Gjakova po prine deri me tani ne fushen humanitare me Aksionin "Sofra e Ramazanit 2021".

Koordinatori i Shoqatës Humanitare Bamirëse “Bereqeti”, dega në Gjakovë, Abdurrahman ef Bejtullahu, flet për organizimin e aksionit humanitar “Sofra e Ramazanit 2021”

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, ka përuruar sot Institutit për Studime dhe Hulumtime Islame.

.

Konkursi ynë për fotografitë nga xhamitë e Kosovës, ka zgjuar interesim të madh në mesin e ndjekësve të profilit tonë në Facebook.

.