Kronikë: Nata e madhe e Regaibit.

Janë muajt Rexheb, Sha’ban dhe Ramazan, të cilët Zoti i ka veçuar nga tëgjithëmuajit e tjerë.
Janëdalluar edhe netët e mëdha sikurse ajo e Kadrit, Nata e Isras, e Miraxhit dhe Nata e Regaibit nëtëcilën natëjemi sonte.
Ështëpikërisht kjo natëe madhe, e cila paraprinëdhe njofton për tre muajit e vec?uar, por që ka edhe njërëndësi të veçantë.

Ju ftojmë ta ndiqni kronikën në vazhdimNa ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Atmosferë ramazani në qytetin tonë