Themelohet Instituti për Studime dhe Hulumtime Islame

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, ka përuruar sot Institutit për Studime dhe Hulumtime Islame.

Në ambientet e Kryesisë, para shumë personaliteteve dhe mysafirëve, është përuruar themelimi i këtij instituti, i cili do të merret me çështje studimore dhe hulumtuese të fushave të ndryshme të Islamit.


Ndiqeni kronikën në vazhdim
Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Atmosferë ramazani në qytetin tonë