Shoqata Humanitare “Bereqetit”, dega në Gjakovë ndihmon Shoqatën e Shurdhmemecëve


100 pako me produkte ushqimore, dhurata me pajisje sportive për Shoqatën e Shurdhmemecëve dhe punësim për anëtarët e kësaj shoqate, janë disa prej aktiviteteve të fundit të Shoqatës “Bereqeti” dega në Gjakovë.

Ndiqeni kronikën në vazhdim...
Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme