Ligjëratë për dobitë e agjërimit për gratë e besimit islam

Departamenti i Gruas në kuadër të Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjakovë vazhdimisht gjatë ditëve të Ramazanit mbanë ligjerata të cilat synojnë të rrisin vetëdijen individuale në të gjitha sferat e jetësArtikulli i kaluar
Shtatzania dhe agjërimi
Nuk ka artikull pas ketij.

Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Atmosferë ramazani në qytetin tonë