Tregim udhëzues: A nuk mendon se ke lënë diçka pas veti ?

Djali bashkë me babanë e tij ishin duke darkuar në një restorant.

Babai ishte një burrë jashtëzakonisht i moshuar e i dobët dhe teksa ishte duke darkuar i ra ushqimi në këmishë dhe pantallona. Personat tjerë, të pranishëm në lokal, e shikonin me neveri, derisa djali gjatë gjithë kohës ishte i qetë.

Pasi përfunduan darkën, djali i cili nuk ndihej aspak i turpëruar, e dërgoi të atin në tualetin e restorantit, pastroi ushqimin e mbetur nga rrobat, hoqi njollat dhe rregulloi flokët e syzet e të atit. Kur dolën nga tualeti, i gjithë restoranti i shikonin në heshtje, duke mos e kuptuar se si dikush mund ta turpëronte veten kaq shumë publikisht.

Djali pagoi faturën dhe të dy nisën ngadalë të largoheshin nga restoranti.

Në atë kohë, një burrë i moshuar, i cili ishte duke darkuar, papritur thirri djalin: "A nuk mendon se ke lënë diçka pas veti?"
Djali u kthye dhe shikoi: "Jo, zotëri, nuk e kam bërë!"

I moshuari iu përgjigj kësaj: “Po! Ti ke lënë mësim për çdo djal dhe shpresë për çdo baba në këtë planet!”

Në restorant mbretëroi heshtja!


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme