Agron Rexhepi: Përse disa agjërues shtojnë e disa të tjerë humbin në peshë?


Në disa raste shumë agjërues humbin peshë, ndërsa disa të tjerë gjatë agjërimit shtojnë peshë.

Përse ndodhë kjo dhe çfarë ndodhë me trupin e agjëruesve, shpjegon mjeku sportiv – nutricisti, Agron Rexhepi.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Atmosferë ramazani në qytetin tonë