Kryeimami Sahiti vizitoi KBI në Gjakovë


Kryetari Këshillit të Bashkësisë Islame të Gjakovës, Dr. Valon ef. Myrta me bashkëpunëtorë, mirëpriten për vizitë pune sot Kryeimamin e Bashkësisë Islame të Kosovës, Vedat ef. Sahiti, bashkë me zv.kryeimamin Fatmir ef. Iljazin.

Kryetari Myrta falënderoi përzemërsisht mysafirët dhe vlerësoi lartë vizitën e tyre.

Ne fokus të bisedës ishte zhvillimi dhe avansimi i jetes fetare në komunën e Gjakovës.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme