Shoqata Bëmirëse “Bereqeti” kanë shpërndarë çanta dhe materiale të tjera mësimore për nxënësit në disa komuna të vendit


Me rastin e fillimvitit shkollor, Shoqata Bëmirëse “Bereqeti” me koordinatorët e saj në disa komuna të vendit kanë shpërndarë çanta dhe materiale të tjera mësimore për nxënësit.

Ky aksion po mundësohet falë bashkëpunimit të shoqatës me biznese të ndryshme, e bëmirës të shumtë nga vendi e diaspora.
Pamje nga aksioni i realizuar në Gjakovë, Obiliq, Malishevë, Kaçanik, Lipjan e Podujevë.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme