“Bereqeti”, dega në Gjakovë ndërton shtëpi të re për familjen Ndreca


Shoqata Humanitare Bamirëse “Bereqeti” e cila funksionon në kuadër të Këshillit të Bashkësisë Islame në Gjakovë ia dorëzoi çelësat e shtëpisë së re sot Prenk Ndrecës dhe pesë fëmijëve të tij.

“Bereqeti” u përkujdes deri në detajin më të vogël në ndërtimin e shtëpisë.

Ky solidaritet me familjen Ndreca, veç tjerash shërben edhe si model i bashkëjetesës dhe solidaritet pa dallime fetare.
Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme