Institutit për Hulumtime dhe Studime Islame, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt

Këshilli Drejtues i Institutit për Hulumtime dhe Studime Islame, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt, të cilën e hapi dhe e kryesoi drejtori i këtij Instituti, prof. Sabri ef. Bajgora.

Ai fillimisht falënderoi anëtarët e këtij Këshilli për punën dhe angazhimin e tyre.

Këshilli në rend të ditës kishte diskutimin për Konferencën Shkencore për xhamitë në trojet shqiptare, e cila është vendosur të mbahet më 9 dhe 10 dhjetor 2023.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme