Agron Rexhepi: Aktivitet sportive në Ramazan


Çfarë thonë mjekët për aktivitetet sportive në Ramazan, për shumë kë mund të jetë befasuese.

A duhet të rriten aktivitetet sportive apo të zvogëlohen dhe kur është koha më e mirë për kryerjen e tyre, sqaron mjeku sportiv – nutricisit, Agron Rexhepi.&t=4s


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Atmosferë ramazani në qytetin tonë