Agron Rexhepi: Prija e duhanit tek agjëruesit


Për të gjithë besimtarët që po agjërojnë muajin e Ramazanit dhe që janë duhan pirës, mjeku sportiv – nutricisti, Agron Rexhepi, jep disa këshilla që duhet të merren seriozisht.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Atmosferë ramazani në qytetin tonë