Qyteti i Medinës ka përfunduar përgatitjet për sezonin e Haxhit 2023

Autoritetet në Medine janë plotësisht të përgatitur për fillimin e planit të tyre operativ për sezonin e Haxhit 2023, me qëllim të ofrimit të shërbimeve më të mira të mundshme për haxhinjët, njofton Agjencia Saudite e Shtypit.

Bashkia ka punësuar më shumë se 9,900 persona dhe ka ofruar më shumë se 800 pajisje për të ndihmuar në kontrollin dhe përmirësimin e cilësisë dhe sigurisë së ushqimit duke monitoruar tregjet, qendrat tregtare, kafenetë, restorantet dhe kuzhinat e ushqimit.

Ajo po monitoron gjithashtu stacionet e karburantit dhe qendrat e shërbimit në autostrada, si dhe berberë, sallone bukurie dhe shitës ambulantë për të ndihmuar në sigurimin e niveleve të larta të higjienës dhe higjienës mjedisore përmes pastrimit dhe sterilizimit të vazhdueshëm.

Autoritetet thanë se plani i tyre operacional fokusohet në qendrën e qytetit, lagjet e banimit, xhamitë dhe zonat përreth tyre, vendet historike islame dhe tregjet.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme