Miliarderi britanik Alfie Best Jr. pranon Islamin


Një nga biznesmenët më të suksesshëm dhe më të njohur në Britaninë e Madhe, Alfred William Best, i njohur edhe si Alfie Best jr, është konvertuar në Islam.
Disa muaj më parë, Alfie ndau një foto nga një xhami me mbishkrimin, "Atë që Allahu e udhëzon, askush nuk mund të devijojë. Atë që Ai e humb, askush nuk mund ta udhëzojë.”
Së fundmi, ai ndau një video të tijën me mbishkrimin, “Të gjitha lavdërimet për Zotin… Elhamdulillah”.
Alfie është djali i Alfie Best Sr., manjatit të ‘Wyldecrest Parks’ kompani e parqeve banimi për shtëpi të lëvizshme,
Alfie Jr , 25 vjeç, dhe babai i tij kanë një vlerë neto prej 700 milionë funtesh, sipas Listës së Pasurëve të Sunday Times.
Alfie Best Jr lindi në Redbridge, Londër më 22 maj 1997.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme