Intervista e Myftiut të Kosovës, Naim ef. Tërnava, pas marrjes së mandatit të ri në krye të Bashkësisë Islame të Kosovës


Objektivat në mandatin e ri, ndërtimi i xhamive, shpifjet ndaj Myftiut Tërnava, iniciativa për braktisjen e Islamit, kontributi i BIK-ut në luftën e UÇK-së, konfliktet aktuale në botë dhe çështje të tjera mund t’i ndiqni në këtë intervistë.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme