Haxhi 2022: Hutbeja do të përkthehet në 10 gjuhë

Hutbeja e Haxhit 2022 do të përkthehet dhe transmetohet në 10 gjuhë.

Kjo do t'u mundësojë haxhinjve të dëgjojnë hutben drejtpërdrejt në gjuhët e tyre përkatëse.

Hutbeja do të përkthehet në këto gjuhë:

1. Angleze
2. Bahasa Melayu (Indonezi)
3. Urdu
4. Perse
5. Frënge
6. Kineze
7. Turke
8. Ruse
9. Hausa (AfrikA e Veriut)
10. Bengale


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Kurbani 2022