Gruaja lind fëmijën në xhaminë e Pejgamberit a.s. në Medine


Një grua lind një fëmijë në oborrin e xhamisë së Pejgamberit (paqja qoftë mbi të) në Medine pasi kishte pasur dhimbje të papritura të lindjes.
Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit të Gjysmëhënës së Kuqe Saudite të degës së Medinës, Dr. Ahmed bin Ali Al-Zahrani tha se ekipi vullnetar i SRCA i bashkangjitur në qendrën e ambulancës në ambientet e Al-Haram e ndihmoi gruan të lindte foshnjën në mënyrë të sigurt.
Sipas raportimeve, Al-Zahrani tha se kur ekipi mjekësor mbërriti në ambientet e lokalit e gjeti gruan në gjendje kritike dhe ajo ishte gati të lindte. “Gruaja po përjetonte kontraktime, gjë që tregonte se ajo ishte në lindje”, tha ekipi i SRCA.
Ekipi e mori me shpejtësi dhe ndoqi protokollin e rreptë dhe e asistoi gruan të lindte. Ndihmë ofroi edhe një mjek i cili ishte i pranishëm në këtë moment .
Nëna dhe foshnja u transferuan në spital të sigurt pas lindjes. Dr. Al-Zahrani thotë se raste të tilla kërkojnë kujdes intensiv mjekësor. Sipas tij, foshnja u lind në mënyrë të sigurt për shkak të trajnimit të specializuar të stafit mjekësor që kishin marrë si mjeke.


Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme