Punonjësit aeroportit në Japoni u kërkojnë falje pasagjerëve për vonesat e fluturimeve


Punonjësit e “Japan Airlines”, siç shihet në foto, u kërkojnë falje pasagjerëve për vonesën e fluturimit.

Fotoja është bërë në aeroportin e Manilës.

Punonjësit u ngritën nga vendet e tyre, u rreshtuan dhe u përkulën para pasagjerëve për të shprehur keqardhjen e tyre për vonesën.

Kohë më parë, një anëtar i stafit në aeroportin Naha në Okinawa, Japoni bëri një pikturë me ujë si gjest faljeje për pasagjerët e një fluturimi të vonuar, të cilët u befasuan dhe u prekën nga ky veprim.Na ndiqni

Lexoni lajmet më të fundit nga rrjetet tona sociale!

Video

Pak, por e vazhdueshme