Kerko

Mr. Ragmi Destani

Mr. Ragmi Destani

Mr. Ragmi Destani

Pas dukurisë së ujit me akull, nëpër botë po shfaqet një dukuri tjetër e cila kësaj here ka të bëjë jo me bamirësi siç ishte ajo e ujit me akull, por me çështje që ka të bëjë me dogmatikën fetare, ku nëse dikush e bënë atë me urrejtje dhe bindje të së keqes, mund të dëmtohet seriozisht në besimin dhe bindjen e tij.